سلامت چشم Secrets
سلامت چشم Secrets
Blog Article
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اطلاعاتی درباره بیماری سل؛ علائم و درمان دارویی آن” لغو پاسخ
کلیه حقوق محفوظ و مربوط به سایت الو دکتر است و بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است. میزبانی شده در سرور اختصاصی ایران سرورستاپ
اما این بیماری چیست؟ چه مشکلاتی ایجاد میکند و درمان آن چیست؟ آیا میتوان از ابتلا به بیماری سلیاک پیشگیری کرد؟
ویکیپدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکیمدیا است.
به جز ریه، به ندرت پیش میآید که عفونت سل مناطقی از بدن، مانند: غدد لنفاوی، استخوانها و مفاصل، سیستم گوارش بدن، مثانه، سیستم تناسلی، مغز و اعصاب را درگیر کند.
قوانین و مقررات ارسال نظر را مطالعه کرده و آن را میپذیرم ارسال نظر ساختمان پزشکان
اسکن الکترون میکروگراف «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» علت اصلی سل «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس»، یک باسیل بی حرکت هوازی کوچک است.[۱۱] بسیاری از ویژگیهای بالینی منحصربهفرد این پاتوژن، به دلیل محتوای چربی بالای آن ایجاد میشود.[۱۷] این باسیل هر ۱۶-۲۰ ساعت یک بار تقسیم میشود. سرعت آن در مقایسه با دیگر باکتریها که معمولاً در کمتر از یک ساعت تقسیم میشوند، آهسته است.[۱۸] غشای بیرونی میکوباکتریا از دولایه لیپیدی تشکیل شدهاست.
افرادی که فقیر هستند و به مراقبتهای پزشکی مناسب دسترسی ندارند
صفحههایی که از جعبه اطلاعات بیماری با پارامترهای نامعلوم استفاده میکنند
ممکن است هفتهها، ماهها یا حتی سالها از ورود عامل باکتریایی این بیماری به بدن گذشته باشد که خودش را نشان دهد.
اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک هرگز نمیدانند که به این بیماری مبتلا هستند.
آزمونهای تقویت اسید نوکلئیک و آزمایش آدنوزین آمیناز میتوانند سل را به سرعت تشخیص دهند.[۵۴] با این حال، این آزمایشها بهطور مداوم توصیه نمیشوند چراکه آنها به ندرت چگونگی درمان یک فرد را تغییر میدهند.
در نظر داشتهباشید اگر قبل از اینکه برای بیماری سلیاک آزمایشدهید، میزان گلوتنی را که میخورید متوقف کنید یا حتی آن را کاهش دهید، ممکن است نتایج آزمایش را تغییر دهید.
سل، یک بیماری عفونی شایع و در بسیاری از بیماری سل چیست و درمان موارد مرگبار و کشنده است. این بیماری توسط گونههای مختلف مایکوباکتریا، بهطور معمول «مایکوباکتریوم توبرکلوزیس» ایجاد میشود.[۱] انتقال باکتری توسط قطرکهای تنفسی از فرد بیمار میباشد.[۲] سل بهطور معمول به ششها حمله میکند اما بر قسمتهای دیگر بدن نیز میتواند تأثیرگذار باشد.